Lätlane sõlmis 2-aastase lepingu NBA meistriks tulnud Toronto Raptorsiga

Lisaks mängijatele on NBA-ga lepingu sõlminud ka skandaalne Läti Ghetto Basketi tänavakunstnik Vladislav Lakshe, kes loob NBA meistriks tulnud Toronto Raptorsile järgmisel kahel aastal visuaalset identiteeti.

Nii Läti kui Venemaa 3×3 tänavakorvpalli turniiridele kujundusi teinud Lakshel on seos ka Eesti tänavakorvpalliga kui ta andis oma panuse “3×3 Tallinn Open 2011” turniiri visuaalidesse.

“Vabaduse väljakul olnud suure tribüünitaguse bänneril, ja muudel kujundustel olid korraga nii Lakshe kui Eesti parima spordikunstniku Karmo Ruusmaa kujundatud Sprite-mees”, ütles Eesti Korvpalliliidu 3×3 valdkonna juht Reigo Kimmel, kelle sõnul on ka Karmol otsene seos NBA-ga, sest ka tema teosed on NBA mängijate poolt tähelepanu ja tellimusi saanud.

Pilt 2011. aasta “3×3 Tallinn Openi” korraldustiimist, kus tausta keskel Karmo kujundatud Sprite-mees, kuid selle kõrval NBA meistriklubiga lepingu sõlminud Lakshe kujundatud tegelased. Terasemad tunnevad korraldustiimi keskelt ära ka tänase AK ilmateadustaja Ott Noole.